BP Holdings

2018/08 123456789101112131415161718192021222324252627282930 2018/10

rainesmith34

Author:rainesmith34
Welcome to FC2!

2013/08/30(金) 07:04
Category: None
http://www.insurancejournal.com/news/national/2013/08/23/302668.htm


April tidsfristen 2014 för ersättningskrav mot BP över sin amerikanska oljeutsläpp är nästan säkert att utökas , säger båda sidan av laglig bosättning som styr utbetalningar , möjligen i 2015 .

Den sista dagen för krav , en del av oljan bolagets uppgörelse förra året med enskilda och företag käranden , var alltid potentiellt rörligt , men liksom den öppna karaktären av dess kostnad som drabbade hem tidigare i år , får den obestämda utbyggbarhet inte ha varit fullt uppskattas av långmodighet investerare , analytiker säga .

Förlängning kan inte göra mycket skillnad till det totala antalet och kostnaden för relevanta påståenden - $ 9600000000 i slutet av juni och stigande - men det skulle dra ut på bolagets hopp om att lämna bakom bredare Mexikanska golfen oljeutsläpp tvister saga som har tvingat det att sälja en femtedel av bolaget för att finansiera en $ 42400000000 notan hittills .
BP länge sedan halkade från andra placerade status bland globala oljebolag till en avlägsen fjärde såsom kostnaderna för 2010 oljeutsläpp minskade sin intjäningsförmåga . Under de fem månader som gått sedan uppgörelsen återuppstått som en nagel i sin sida , har sina aktier halkade med 4,5 procent , en liknande prestanda som större rival Shell trots ett pris - stödjande mars lanseringen av en $ 8000000000 återköp av aktier .
" Jag tror att det är ingen tvekan om att den upptrappning av tvisten om rättvisa eller inte affärer påståenden har kastat en skugga över BP: s kursutveckling under de senaste månaderna , " sade Neill Morton , analytiker på Investec i London .
" Så utsikterna för de fordringar som varar längre än allmänt förväntat är inte bra . Som sagt , man måste anta att det finns en ändlig gräns för antalet sökande , och att den april deadline kommer att se den stora majoriteten av dem lämnade . "
Villkoren för 1033 - sidan PSC Settlement , undertecknade förra året med BP och kärandens styrkommitté ( PSC ) , visar att den mest rapporterade deadline den 22 april 2014 inte ett fast datum för när krav skall göras . Det är i själva verket en av två möjliga tidsfrister - den senare som kommer att gälla .
Den andra , nu mer realistisk , är inställd på sex månader efter det att en " effektiv dag " , en ännu okänd dag då alla överklaganden om uppgörelsen giltighet måste ha lösts .
Eftersom uppgörelsen undertecknades , har grupper av rebellgrupper fordringsägare inlämnad juridiska underbyxor mot det . BP har också överklagat hur avvecklingen tolkas
Advokater säger att det finns nästan ingen chans dessa frågor kommer att lösas av den 22 oktober två månader från nu , sex månader från den 22 april och därmed den sista dagen för April 22 kan vara den sista inlämningsdagen .
Så från och med 22 oktober den faktiska tidsfristen efter vilket inga fler krav kommer att anses alltid vara minst sex månader bort , antingen tills alla utestående överklaganden löses , eller tills alla parter är överens om en annan tidsfrist .
BP VD Bob Dudley journalister den 30 juli tidsfristen skulle förmodligen flytta till ett senare datum . BP avböjde att kommentera för denna berättelse .
Joe Rice , en advokat som sitter på PSC , sade i veckan att även om hans uppskattning kan lätt bli av månader eller år , " Jag säger att det kommer att vara minst i slutet av 2014 innan överklagandeprocessen slutar och " giltighetsdatum " kan inträffa . "
Detta scenario skulle flytta tidsfristen väl in i 2015 .
Den 2010 riggen explosionen dödade 11 arbetare . Den milen ( 1,6 km ) - djup Macondo oljekälla sedan hälls över 4 miljoner fat olja i Mexikanska golfen , nedsmutsande kuster från Texas till Florida .

" Fiktiv" SKADESTÅNDSKRAV
BP säger PSC uppgörelse misstolkas att betala ut " fiktiva " påståenden . Det väntar en härskande appellationsdomstol efter en dags utfrågning den 8 juli . Om bolaget förlorar , förväntas det att överklaga till högsta domstolen .
Grupper av rebelliska fordringsägare under tiden också utmanade uppgörelsen , argumenterar att det inte är gynnsamt nog för dem .
1,4 miljarder dollar ökning av BP: s PSC Settlement proposition under andra kvartalet till juni var motsvarande mer än halva sin nettovinst för perioden . Efter nästan tömt en fond inrättas för att betala för den och andra kostnader , har bolaget sagt att det kommer att ta framtida kostnader av vinsten .grävande i
Verksamheten och personliga skadeståndskrav uppgörelsen täcker är bara en del av den rättsliga processen .
I år , när notan för USA: s värsta offshore miljökatastrof har monterat och insatser för att minska investerarnas osäkerhet genom förhandlingar har misslyckats , har BP härdat sin rättsliga ståndpunkt .
Dudley har sagt BP är " gräva i " och " spela det länge " för sakens skull aktieägare , som redan har förlorat 5 miljarder dollar per år till ett värde av kassaflödet efter försäljning av tillgångar för att betala för sanering , ersättning , böter och andra kostnader .
BP har satt åtal via en skyldig grunden och fin , men i år gav upp försöken att sätta sig på civila avgifter som kan lägga tiotals miljarder mer till dess räkning .
Den andra fasen av en civil rättegång i New Orleans under domare Carl Barbier ska börja nästa månad , med federala anklagelser enligt Clean Water Act och skadeståndstalan söks av buktkustenstater på spel .
I juli var BP: s fall i den rättegången ses av juridiska experter för att ha vunnit en kant när Halliburton , det företag som gjorde cement arbete på Macondo väl , erkände sig skyldig till att förstöra bevis som kan stödja BP: s fall för att vara något mer än vårdslöst , i motsats till grovt vårdslöst .
Men BP har också förbjudits från nya federala regeringen kontrakt på grund av sin kriminella status . Det har inlett en rättslig prövning till att förbudet också .
Comments::0 Trackbacks::0
BP affirme qu'il a été escroqué dans les revendications en cas de déversement BP Holdings in blitz on oil spill fraud
Comments:一覧
Post a comment
お名前:
メール:
URL:
Comments::
PASS:
秘密: Only the blog author may view the comment.