BP Holdings

2012/09 12345678910111213141516171819202122232425262728293031 2012/11

rainesmith34

Author:rainesmith34
Welcome to FC2!

2012/10/31(水) 20:49
BP Holdings
http://www.dailymotion.com/video/xuq9ji_bp-holdings_news

Aandelen in de bedrijven TNK-BP ondergedompeld in dinsdag middag handel volgende Rosneft CEO Igor Sechin dividend beleidsverklaringen, suggereert Moskou Exchange-gegevens.

Het bedrijf is de belangrijkste troef in TNK-BP, welke staat gecontroleerde oliemaatschappij Rosneft is ingesteld op het verwerven van BP en Russische miljardair aandeelhouders.

Zoals tijd van 1: 42 pm Moskou (09: 42 GMT), daalden TNK-BP Holding gewone aandelen met 4,5 procent en preferente aandelen met 8,9 procent in vergelijking met een MICEX index val van 0,6 procent.

Het hoofd van Rosneft, welke ongeveer 95 procent van TNK-BP Holdings consolideren zal, zei dat het bedrijf zou beslissen over TNK-BP dividenduitkeringen rekening houdend met de belangen van Rosneft van aandeelhouders.

"Onze eerste prioriteit is om deze troef te consolideren. Zodra dit gebeurt, dit niet TNK-BP zal zijn en daarom is het onjuist om te vragen of Rosneft TNK-BP aandeelhouders dividendbeleid zal blijven. Rosneft heeft haar eigen aandeelhouders, het beheer, die over deze kwesties overeenkomstig hun bevoegdheden op een gunstig manier voor onze aandeelhouders beslissen zal,"zei Sechin.

TNK-BP dividendbeleid overwogen uitbetalingen van ten minste 40 procent van het bedrijf IFRS netto winsten.

Met de acquisitie van TNK-BP, kan Rosneft halveren TNK-BP dividenden uit de huidige 40 procent, hoofd van de afdeling van de Probusinessbank voor grote klanten die Yevgeny Volkov zei.

Rosneft behandelt momenteel niet de kwestie van het kopen van de belangen van minderheidsaandeelhouders in TNK-BP Holdings. Zelfs als deze buy-out plaatsvindt, zei minderheidsaandeelhouders zou het onverstandig om te verwachten een grote premie op de marktprijs, handelaren.

"Dat is waarom sommige hebben besloten om hun aandelen te verkopen. En aangezien de markt niet-liquide, met de free float niet meer dan 5 procent, de aandelenkoersen [in TNK-BP Holdings] hebben gestort,' Volkov zei.

http://www.getjealous.com/bp_holdings
http://www.funnyordie.com/videos/483f7f61a5/bp-holdings
http://buffer.uservoice.com/forums/85149-feedback/suggestions/3309383-bp-holdings
http://www.dailymotion.com/video/xuq9np_bp-holdings-bp-raad-keurt-rosneft-overeenkomst-goed_news
http://www.goodreads.com/group/82957-bp-holdings
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/82883569/
http://www.slideserve.com/BraveZenden/bp-holdings
http://www.wikihow.com/BP-Holdings
Comments::0 Trackbacks::0
2012/10/28(日) 18:35
BP Holdings
http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do?categoryId=9044922&contentId=7077689

Van het aanpakken van operationele problemen op een offshore platform tot het verkennen van een regenwoud en redden van jonge schildpadden, woonde BP's ' Ultimate Field Trip' tot aan de facturering voor drie studenten van Schotland's Strathclyde University
De drie, Guy Driori, 29, Ed Kay, 27, en Simonas Stilius, 20, bracht zes weken met BP upstream teams in de Golf van Mexico en Trinidad & Tobago als hun prijs voor het winnen van de competitie van de ultieme Field Trip 2012. Hun plan voor een CO2-neutrale raffinaderij won de eerste prijs in een sterk veld van universitair nieuwkomers.

Hun stages begon met een vlucht naar Houston en offshore safety training voordat hij het offshore team bij het Na Kika platform. Zodra de offshore was hun opdracht om te komen met opties voor het opslaan van de extra corrosie-inhibitoren die nodig zijn voor de nieuwe Galapagos operatie, die ' terug gebonden is' om Na Kika.

In Trinidad & Tobago, zij bijgedragen aan de geplande opwaardering van de Beachfield faciliteit waar gas van BP's activiteiten aan de wal komt, BP personeel helpen onderzoeken van de beste manieren om de overtollige gas vent en testen van de integriteit van pijpen en kleppen. Op beide locaties ook tijd doorgebracht met de onshore ondersteuningsteams en geleerd over BP manieren van werken.

Man zei: "het was een geweldige kans om te zien de dingen die we in de klas bestuderen. U leest over dit soort operaties in schoolboeken, maar er is niets zoals het eigenlijk werkt op de sites te bouwen bewustwording van wat een bedrijf als BP doet."
Ed, uit Yorkshire, Verenigd Koninkrijk, werkt voor een Masters degree in scheepsbouwkunde en Marine Engineering; Guy, uit Israël, bestudeert Naval architectuur en Engineering Oceaan; terwijl sprong, oorspronkelijk uit Litouwen en nu woonachtig in Schotland, werkt voor een graad in Aeromechanical Engineering – en nu ze een jaar in Singapore.

Ed toegevoegd: "het was ook interessant om te zien van BP's veiligheidscultuur op het werk. Alle projecten die we gewerkt waren in zekere zin verband met veiligheid en kregen we een echt duidelijk gevoel van hoe belangrijk veiligheid is aan BP en hoeveel werk gaat in het maken van zeker dat alles wat er gebeurt BP's normen voldoet."

De zes weken ervaring was niet al werk en geen spel. De stagiairs maakte ook de meeste van hun vrije tijd in de zes weken. In Texas ze huurden een auto en San Antonio, Austin en een lokale rodeo in Fredericksburg – het hoogtepunt daarvan was een paardenrennen concurrentie zag. Zij genoten in Trinidad, bodysurfen op het strand Maracas en een wandeling door het regenwoud. In Tobago bracht ze een dag zeilen en sloot zich aan bij een groep van natuurbeschermers op een nacht tijd expeditie te beschermen en het label van de schildpadden die op het strand nestelen.

Guy Driori, Ed Kay en Simonas Stilius bracht zes weken met BP upstream teams
Guy gesloten: "het was een unieke ervaring en wij willen deze kans om te zeggen dank u aan de BP-mensen die we ontmoet. Ze nam een grote zorg van ons en maakte ons zeer welkom voelen."

BP's hoofd van groep technologie en projectleider van het van het bedrijf voor de UFT, David Eyton, toegevoegd: "nieuwkomers op de concurrentie zijn erop gebrand hun technische kennis toepassen op een echte industrie uitdaging en het is geweldig om te zien dat Guy, Ed en sprong deed precies dat op het veld reis."

"Het was ook een geweldige kans voor hen om te zien de BP waarden eerste hand. 2012 is het eerste jaar de prijs gelegen overzee is, en wij zijn van plan om uit te breiden de uitnodiging aan studenten in de VS, Trinidad & Tobago en Azerbeidzjan volgend jaar."
"De ultieme excursie is groot stam (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde) talent markeren en waardoor wij naar showcase BP deze Gemeenschap. Het zal blijven worden een kop initiatief voor het global graduate behoorlijke team."

Directeur van de Amerikaanse Universiteit betrekkingen Simon Kho zei: "het was echt belangrijk voor ons om een ervaring die hielp ontwikkelen hun wereldwijde profiel. Wij wilden hen te leren over de Amerikaanse cultuur en waarden binnen en buiten de werkplek. En ja, die gaan naar een honkbalwedstrijd Houston Astros met hun mentoren opgenomen."

HR directeur voor het westelijk halfrond en Angola, Janine Salina-Ambrose toegevoegd: 'het was inderdaad een voorrecht voor het hosten van deze heldere beginnende professionals en onze kans om te demonstreren van een bedrijf dat haar waarden door niet alleen het leveren van een buitengewone bedrijf maar een bedrijf dat woont participeert actief in de ontwikkeling van het land waarin zij opereert.
Comments::1 Trackbacks::0
2012/10/27(土) 01:26
BP Holdings
http://www.goodreads.com/videos/32420-bp-holdings---bp-s-ljer-tnk-bp-samriskf-retaget-spel-rosneft

LONDON--BP PLC (BP.LN) sade måndag har enats om att sälja sin 50% andel i ryska oljebolaget TNK-BP Ltd. till staten-stödda jätte OAO Rosneft för 17,1 miljarder dollar i kontanter plus andelar som representerar 12.84% i det ryska bolaget.

Enligt villkoren i transaktionen, BP använder 4,8 miljarder US-dollar i kontanter tas emot för sin TNK-BP spel att köpa ytterligare 5.66% av aktierna i Rosneft, att dess totala spel upp till 19,75%, det sade i ett uttalande. Efter förvärv av dessa aktier, kommer BP vunnit 12,3 miljarder dollar i kontanter från transaktionen, det sade.

Affären är ett historiskt skifte i BP: s närvaro i nyckeln ryska oljemarknaden, frigöra den från ett turbulent samriskföretag med en grupp av Sovjet-född miljardärer och potentiellt ger tillgång till Arktis olja utforskning rättigheter som är mycket eftertraktade av företag som syftar till att ersätta krympande olja resurser i någon annanstans.

BP får två platser Rosnefts nio personer ombord som en del av affären och förvänt

JOIN US:
http://www.goodreads.com/group/show/82585-bp-holdings

WATCH VIDEO:
http://www.funnyordie.com/videos/5ffb46fa2c/bp-holdings-aktiemarknaden-lever-okt-22-top-vinnare-bp-randgold-resurser-evraz
Comments::0 Trackbacks::0
2012/10/26(金) 17:28
BP Holdings
http://www.reddit.com/r/bpholdingsgroup/comments/121os3/bp_holdings_barcelona_homespaniendarlehen_zahlen/

Im Monat Juli 2011 fiel die Gesamtzahl der Haus-Umsatz um 5,3 % gegenüber dem gleichen Monat am gleichen Jahr bekommen 30 234 Transaktionen. Nach einer jüngsten Daten von Bp Holdings Blog aus allgemeinen Rat der Notare in Spanien veröffentlicht waren 24.276 dieser Transaktionen für Wohnungen und 5.507 für Häuser mit einem jährlichen Rückgang von 5,6 % und 3,9 %.
Die Zahlen in den Daten, die von Bp-Holdings-Blog, das 61,8 % Ermäßigung angesammelt hat freigegeben Dokumentationstätigkeiten starten monatlich veröffentlichen. Im Juli fiel der Preis pro Quadratmeter um 12,9 % über Vorjahr, 1.357 Euro, mit einem Rückgang von 14,6 % Wohnungen zur 1.507 Euro pro Quadratmeter, und 5,7 % für Häuser, 1.031 Euro Preis pro Quadratmeter bringen. Seit Juli 2007 zeigt die Daten der Bp-Holdings-Blog, dass Immobilienpreise um 26,8 % gesunken. Die Verkäufe neuer Häuser sank um 2,3 % im Juli im Vergleich zum selben Monat im Jahr 2011, und der Preis pro Quadratmeter für diese Art der Eigenschaft sanken um 10,5 % auf 1.857 Euro. Unterdessen Vertrieb zuvor besessen Häuser fielen um 7 %, while ihren Preis pro Quadratmeter um 19,5 % auf 1.827 Euro gesunken.
Die durchschnittliche Darlehensbetrag betrug 202.917 Euro, 9,5 % weniger. Für Immobilien Käufe betrug das durchschnittliche Darlehen im Juli 126.037 Euro, die war 20,7 % weniger als im gleichen Monat 2011.
Comments::1 Trackbacks::0
2012/10/23(火) 18:32
BP Holdings
http://www.euractiv.com/energy/bp-turns-government-russian-vent-news-515565

BP slutar ett stormigt förhållande med ryska tycoons från ett företag som kallas AAR och riktar i stället ett partnerskap med statligt ägda Rosneft. Affären, värt över 25 miljarder dollar (19.18 miljarder euro) skulle kunna ge det brittiska oljebolaget ett spel av mellan 16% och 20% i gigantisk rysk olja.
Avtalet, som har ännu inte att slutföras, men som skulle kunna offentliggöras på måndag eller tisdag folds BP: s hälften av TNK-BP, Rysslands tredje största oljebolaget i Rosneft, mot kontanter och Rosneft materiel.

BP kan till slut en stormig relation med sina partner i företaget, AAR, och för att göra närmare band till en rysk regering som utövar en mycket strängare håll på oljeindustrin än i det gjorde under 1990-talet när BP första investerat i det.

TNK-BP är mycket lönsamma och ger en fjärdedel av BP: s totala produktion, men dess fält är mogen, och de sovjetiska-född business tycoons som äger den andra hälften genom AAR var för BP: s Sök efter tillväxt i oljerika Ryssland genom närmare band med Rosneft och dess kraftfulla boss.

Ska affären vara klar och överleva en månader lång godkännandeprocessen, BP: s exponering till Ryssland skulle bli lägre, men det kunde säkra det platser på Rosneft styrelse och närmare band än någon av konkurrenterna till Igor Sechin, verkställande direktör för Rosneft, som har en betydande säga i energipolitiken.

I ett uttalande på måndagen bekräftade erbjudande från Rosneft för första gången, sade BP "ingen överenskommelse har ännu nåtts."

Omkörning Exxon?

Rosneft är redan upp producerar företag i Ryssland. Om som lösning, köper det ut AARS hälften av TNK-BP-samt, kommer att styra nästan halva landets produktion och pumpa mer olja och gas än Exxon Mobil, världens högsta internationella oljebolag.

Affären ger Rosneft extra utdata och kassaflöde att finansiera utforskning av Rysslands väldiga reserver att ersätta åldrande och tömde fält. Det håller BP: s sakkunskap i Ryssland och ger den "kvalitet" privat aktieägare President Vladimir Putin har letat för att visa sina kritiker han bedriver en privatisering dagordning.

Affären kan beskrivas med två steg för en enstaka transaktion värd över 25 miljarder dollar (19.18 miljarder euro), enligt en källa som är bekant med ett förslag som lades till BP av Rosneft förra veckan.

Steg ett, kommer BP får en 13,4% innehav av Rosnefts aktier som för närvarande tillhör Rosneft i form av så kallade "treasury stock", och som är nominellt värde om 10 miljarder dollar (7,67 miljarder euro) baserat på en liten, free float Rosneft aktier som lagt av företagets värde till ca 73,5 miljarder USD (56,4 miljarder euro). Det kommer också att få en mängd kontanter.

Under steg två, BP kommer använda en del av att likvida medel för att köpa mer Rosneft lager, som man lovat att göra vid ett senare möte mellan Setjin och BP: s VD Bob Dudley.

Troligen skulle anskaffas från 75.2% innehav av Rosneftegaz OAO, ett holdingbolag för staten-energi som också leds av Setjin.

Pris och mängd aktier var fortfarande är utarbetat, men baserat på ett totalt mycket värde av 25 miljarder dollar, en Rosneft spel på 16-20% skulle vara värd ca $12-$ 15 miljarder, lämnar $10-$ 13 miljarder i kontanter, några av vilka aktieägare hopp kommer att returneras till dem.

-Det finns fortfarande saker som pågår så är det bäst att inte alltför specifika,"säger källan, talar i helgen.

Dessa aktieägare har sett lite kapital tillväxt under de senaste åren medan konkurrenterna har gynnats starkt oljepriserna. Detta har främst på 2010 US Gulf oil spill, men de allt bittrare tvister med AAR har spelat sin roll för.

Putins framsteg

Putin har återfår statens kontroll av tillgångar som gått billigt till en liten grupp av företagare när privatiseras bråttom på 1990-talet.

Rosneft's absorption av en annan olja företaget Yukos och fängslandet av tidigare ägaren Mikhail Khodorkovsky, i mitten av 2000-talet var det största steget i denna process fram till nu.

Det var också naturligtvis av Setjin, som var vice stabschef på Kreml - Putins gatekeeper - samtidigt.

Setjin var i London förra veckan för att driva igenom affären med BP, vars VD Dudley är själv en veteran i BP: s ryska verksamhet.

Om Setjin köper också ut AAR tycoons Mikhail Fridman, skulle tyska Khan, Viktor Vekselberg och Len Blavatnik, hans kombinerade Rosneft-TNK-BP producera drygt 4 miljoner fat olja och gas en dag, även om banker sade att hitta mer än sammanlagt 20 miljarder i kontanter kan vara en sträcka för gruppen.

På den finansiella sidan kan cirka 15 miljarder dollar uppfyllas genom ett lån Rosneft har förhandlat med internationella banker. Det skulle kunna få en annan 3 miljarder dollar från ryska banker.

Källor har också sagt att den AAR sidan av affären kan innebära uppskjutna betalningar under ett antal år, och TNK-BP verksamheten själva kunde vara drivs upp. Det har starkt kassaflöde och liten skuld, gör det möjligt för parterna att inkassera av 4 miljarder dollar per år i utdelning under den senaste tiden.

Bankmän berättade för Reuters sammanlagt 10 banker har alrea

Rosneft har avböjt att kommentera.
Comments::0 Trackbacks::0
2012/10/19(金) 04:21
BP Holdings
http://clipboard.com/clip/LQXN2VntA3pnA6TPkfKo47BY4Aw-6BFmsDae

THE BP oil spill in the US Gulf is now a Nigerian scam:
From: Dudley Caruthers Esq (Barrister at Law)
Subject: BP Related Agreement Entitlement
E-mail:
Dear Friend
I am the private solicitor for Mr Tony Hayward, the esteemed Chairman and Chief executive of British Petroleum. My client has various personal and family related holdings of BP stock and options. Due to his faithful long standing service to BP the total value of his holdings amounts to in excess of 100m pounds sterling. Mr Heywood is a British citizen but it has been my sorrowful duty to advise him that his personal and family wealth is at great risk of being wrongfully confiscated by US authorities acting extra-territorially under special powers authorised by the US government and with the secret consent of a supine UK political and legal establishment.
Obama?
Mr Heywood is also at great risk of losing his personal liberty and becoming another victim of the long reach of the politicised USA legal system in the same way that was meted out to other British subjects including, most egregiously, the 3 bankers from Natwest. Unfortunately I am not able to advise or assist him in this regard as my expertise lies in the structuring of executive compensation schemes and the management of private endowments; but I am horrified at the witch hunt being perpetrated on my client by the Obama administration and its agencies and I will do all that I can to safeguard my client’s financial position.
I am reaching out to you as it has become clear that Mr Hayward’s holdings must be liquidated and held in trust for the benefit of himself and his family beyond USA or UK legal jurisdiction. Exercise of his options and liquidation of his stock is now complete but it has proven necessary to assign title to the ensuing 100m pounds of cash to a person such as yourself who resides in a non recognised tax haven country and where there is a sound basis for UK and USA authorities to recognise the legal validity of local agreements. The taxation and legal recognition agreements between your jurisdiction of Australia and those of UK and USA present a unique opportunity to protect these assets whilst providing you with a benefit in accordance with your key role. I am a keen reader of your blog and greatly admire your economic and political acumen. I immediately recognised that, at this hour of great urgency and risk to my client, you are the man who is capable of securing protection of the Hayward estate.
It is with this in mind that I wish you to consider the possibility that you and I (as Mr. Hayward’s agent) have previously entered into verbal agreements providing for you to become the beneficiary of all Mr Hayward’s BP stock and stock option benefits upon their occurring a significant “force majeure” event affecting my client and British Petroleum. It is my legal interpretation that such an event occurred with the sinking of Deepwater Horizon and that title to Mr Hayward’s rights and holdings transferred at that time.
If you do recollect our agreement then it is now necessary to transfer the 80m pounds of cash proceeds to yourself which are after payment of a 20m pound advisory and arrangement fee for the services rendered by my firm. Transfer of the cash will only occur to you upon you executing the correct documents which are (i) the force majeure beneficiary transfer agreement (ii) a statutory declaration that the force majeure beneficiary transfer agreement was properly entered into as a verbal agreement in January 2002 and (iii) details of your Australian bank account including account name, password and account number and most critically an agreement between yourself and myself as trustee for Hayward related entities granting the trustee the right to claw back 50% (40m pounds) of the transfer at any time and requiring you to escrow the 40m pounds in a separate account.
I sincerely trust that you will search your memory and recollect that we met in Sydney in 2002 and recollect the nature of our agreement.
Please contact me at my firm’s Nigerian subsidiary’s offices at the address below such that we can act with the speed required of us.
Anyone got Barack Obama’s account details?
Comments::1 Trackbacks::0
2012/10/17(水) 23:39
BP Holdings
http://www.bookrix.com/_groupforumbook-en--personal-finance-8211-tips-to-save-money-and-invest-profitably-bp-holdings-barcelona.html

People are responsible for all the financial troubles they may be going through. This is because they chose not to follow the guidelines given out by the financial experts to manage their finances well. Therefore, they should try to learn the basics of personal financial management and do away with any kind of irresponsible financial behavior. A good working knowledge of the finances will help people to save money and think investing it on somes constructive purpose.

People who are really interested to become financially responsible citizens will be glad to learn about some financial tricks that will help them to achieve their goals.

Tips to save dollars

Here are some tips that will help a s to raise a good amount of money as savings:

a) Banks – Financial institutions like banks or credit unions are considered as some of the most secure places to save money and grow an emergency fund. As a result of the Great Depression of 2008, the US government has hiked the amount of coverage for bank accounts held by the citizens. The bank security money has now been raised to $250,000 for every individual account holder.

b) Internet banking – People can take advantage of the web-based services offered by the banks. They can use the Internet banking facilities of a bank to conduct market surveys of all the financial products, analyze their return on investments or learn about the minimum deposit amount required across the country. Therefore, they can save money through the low cost services provided by the banks to take out loans, open savings account, etc.

c) Price waivers – It is extremely important to shop around in the local market before one selects a particular loan provider. They have to compare the quotes provided by several lenders and ask for prices waivers. Moreover, they can share the rates offered by the lenders, so that they stand in a good stead to bargain for a rate reduction.

After one has accumulated a sizeable amount of retirement fund, only then can he/she think of investing a part of the savings to earn some extra dollars.

Tips to invest dollars

Here are some of the guidelines to help people foray into investment with their retirement savings:

a) High risk investments – One of the best and the worst way to earn handsome dollars is to invest in high risk investment options. For instance, real estate speculation, hedge funds, emerging economy investments, stocks, bonds, etc. As a result of increased level of risks, investors expect to reap greater profits from their investments.

b) Investment plan – People who are investing their money should follow a definite and feasible investment plan. Investors should be practical about their expectations and do not become aggressive with their investments, in case they suffer a setback.

c) Professional help – Emerging investors should approach financial planners or investment experts for proper guidance with regards to the most appropriate investment options as per their needs and financial status.

This is because financial experts have the necessary knowledge to guide wannabe investors to the right investment track and prevent them from going bankrupt. However, every individual should exercise their own discretion when following any such advice and weigh other investment options as well.
Comments::0 Trackbacks::0
2012/10/16(火) 07:15
Category: None
Release date: 31 March 2009
Focus on sales growth through lower cost supplies and manufacturing will lead to plant closures in Spain and phase out of module assembly activity at Frederick, Maryland, USA.
BP Solar today announced plans to refocus its manufacturing activities in order to reduce unit costs and improve its competitiveness. It will achieve this through access to lower cost supplies, and by continuing to grow only its most competitive manufacturing worldwide.

As a result, module assembly will be phased out at its Frederick, Maryland, facility, and its cell manufacture and module assembly facilities in Madrid, Spain, will close. Silicon casting, wafering, sizing and solar cell production will continue at Frederick.

“This comes at a time when solar markets are unsettled by the impact of the global economic environment, an over-supplied market, increased competition and rapidly falling prices, said Reyad Fezzani, CEO, BP Solar. “The decision is part of the long term strategy to reduce the cost of solar power to that of conventional electricity.”

The phase out of module assembly at Frederick will result in the elimination of approximately 140 jobs out of about 600. In Spain the losses will be approximately 480 positions out of 575, of which around 280 are at the Tres Cantos site and around 200 at San Sebastian de Los Reyes.
“We deeply regret the impact of this business decision on our employees and the local communities,” Fezzani said. “We have a long history at both the Madrid and Frederick sites. Competitive high-tech manufacturing of Ingots, Wafers and Cells will continue at Frederick. Engineering, technology product development, sales and marketing and other business support functions will also remain at both Frederick and Madrid.”

In 2008 BP Solar signed a series of strategic contracts with a number of global high quality suppliers of wafers and cells to supplement its own manufacturing capacity. In spite of the reductions announced today, BP Solar’s total global manufacturing capacity is expected to increase in 2009 and 2010.

In 2009 BP Solar has the raw material resources and capability to manufacture and sell up to 320MW in modules, a 100% increase on 2008. It also has a stable and growing competitive, long term, high quality, silicon contract position with leading global suppliers.

Commenting on the long term prospects for the solar power markets, Fezzani said: “Both Europe and the US remain key markets for photovoltaics. BP Solar is committed to its customers who continue to demand high quality solar systems with the lowest life time cost of electricity.. We believe that a growing market is the way to create material solar-related jobs – and three out of every four of those jobs will be in downstream distribution, construction, installation, financing and other support services.”
Notes to editors
BP Alternative Energy
BP Alternative Energy businesses are focused on cost-competitive solar photovoltaic systems, US onshore wind, and biofuels; through its Hydrogen Energy joint venture with Rio Tinto, BP is also progressing two carbon capture and storage demonstration projects.

BP Solar
BP Solar currently employs around 2,200 staff worldwide directly and through joint ventures. BP Solar aims to be a leading global marketer of high-quality solar photovoltaic panels and will continue to service its products and honour its warranty commitments.

BP España
Spain remains as key market for BP and currently, employs over 1800 employees in its refinery, lubricants, B2B fuels, and service stations businesses, and around 500 contractors - most of whom are based at the Castellon refinery.

BP recently invested over €350m in a new coker unit and a cogeneration plant at Castellon refinery, which created 100 new permanent jobs.
BP America:
In addition to being the largest oil and gas producer in the US, BP is the company that is investing in the most diverse energy portfolio in the industry.

Since 2004, BP has invested more than $34 billion in the US to increase existing energy sources, extend energy supplies, and develop new low-carbon technologies. BP supports a diverse energy mix- encouraging investment in both traditional and non-traditional energy sources to meet America’s energy needs today and in the future.

The BP Solar Frederick plant is one of a portfolio of BP business operations in the US which also includes exploration & production (in Gulf of Mexico, Alaska, the Rocky Mountain and Mid-Continent US), and refining & marketing operations (combining Amoco, Arco and Sohio businesses – five refineries, 2 petrochemical plants, pipelines and distribution terminals, fuels value chains and retail, Castrol lubricants, Air BP).
Further information:
Name: Robert Wine
Location: UK
Phone : +44 (0) 20 7496 4076
Name: Tom Mueller
Location: U.S.
Phone : +1 281 366-1236
Name: Rocio Perez de Sevilla
Office: Inforpress
Location: Spain
Phone : +34 91 564 07 25
Comments::0 Trackbacks::0
2012/10/16(火) 07:13
Category: None
http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=98&contentId=7045867

Speaker: Tony Hayward
Speech date: 30 June 2008
Venue: World Petroleum Council, Madrid
Title: Group Chief Executive, BP Plc.

Ladies and gentlemen: good morning.

We live, as the old saying has it, in interesting times. There was a time when energy policy was not front page news. Not any more.

You've all seen the recent price rises. Within the last few months, the oil price has topped the record levels we saw in the 1970's. These prices are a signal; they are telling us that supply is not responding adequately to rising demand.

2007 was the fifth year in a row that the global demand for energy was above average. Yet OPEC production fell by 350,000 barrels of oil a day. In the market oriented nations of the OECD existing basins are maturing fast. In Britain, for instance, North Sea gas production recorded the world's largest decline for the 2nd year in a row, falling by 10%, in 2007.

So, the big question? How do we deliver energy for sustainable growth?

I want to settle three myths about this and then make three suggestions about what we should do. I want to say that we face serious, fundamental questions and that the problems are above the ground, not below it.

And I'd like to suggest how companies and governments might respond.
Let's start with the three myths. The first is that high prices are caused by speculation. I'm afraid there's more to it than that.

I think we have to be blunt about this: the era of cheap energy is probably over at least for the medium term. The upward trend began in 2004, when surging demand from China coincided with the same in the OECD, especially from the US. This increase in consumption used up any spare capacity that was in the system.

Demand is being driven by exceptional economic growth and an unprecedented level of development. When the EU industrialised, it involved around 50 -100 million people. US industrialisation involved 150 - 200 million. This time we are talking several billion.

Over the next decade, more than half a billion households will cross the $5,000 a year income band. This transition will be underpinned by access to affordable and secure energy.

In addition to that, the world's population is growing. In my lifetime - still a short span in the scheme of things - the world's population has doubled to more than 6 billion people. And the current rate, it will exceed 9 billion by the year 2050.

In short, the world's demand for energy is relentlessly increasing.

The last time oil prices surged to these kinds of levels 30 years ago, new production from the North Sea and Alaska helped bring prices down. This time, new OECD production will have to come from frontier provinces such as the Canadian oil sands, the Arctic and the deep waters of the Gulf of Mexico.

Another big impact on supply is Russia, where production has begun to decline. It is a little known fact that, until now, the growing demand for oil from China and India in recent years has been met almost barrel for barrel by rising supply from Russia. Supply is more concentrated than it was. So, this is not a speculative bubble.
The second myth is that the world is running out of hydrocarbons. It isn't. The world has more than 40 years of proven oil reserves, 60 years of natural gas and 130 years of coal. Put another way we have produced around 1 trillion barrels of conventional oil, we're sitting on another 1 trillion barrels of proven reserves and yet another trillion of non-proven resources.

On top of all of that, there are vast quantities of unconventional hydrocarbons including oil sands, heavy oil and unconventional oil and gas. And then there are major hydrocarbon basins as yet unexplored.

It will be more expensive to extract some of these resources. There's no doubt about that. But the problems in bringing on new production are not really below ground. They are above it.

As a geologist, albeit now well past my sell-by-date, I can say this is not a geological problem. It is a political one.

The third myth is that we can switch quickly to a low carbon economy. While biofuels, wind, and solar energy are growing rapidly, they comprise a tiny share - less than 2% - of global energy production. Any future for humankind is going to depend, for a long time to come, on fossil fuels and coal is the fastest growing fuel type.

So, I think there are some arguments out there that don't help us. But, as I said at the beginning, the problems we face are serious. So, what do we do?

The first is that we need to get people and resources in the right place. We don't have enough experienced scientists and engineers. We have too few university graduates with the right qualifications and training, and not enough are joining our industry. To compound the problem, many of the most well qualified people in the industry are close to retirement.
We need to think again about the relationship between NOCs and IOCs. NOCs hold 80% of the resources but IOCs hold some of the most advanced technological skills, know-how and operating experience. We need more partnerships, more joint ventures, and more alliances.

In my opinion, the time has come to develop new forms of contractual relationships that move beyond the historical model that requires ownership of reserves and production.

In years to come, relationships between NOCs and IOCs wont just be about accessing resources in the host country. Rather, I think we'll see a move into the realm of genuine international co-operation. I think this could mark a new era based on the idea of reciprocity.

The second thing we need to do is to create a stable fiscal and regulatory regime.

I think we need governments to remember that the best guarantee of energy supplies is to keep markets liquid, open and accessible.

Almost two thirds of the world's oil is currently traded across international boundaries.

That's why it would be helpful if governments co-operated to lower trade barriers and tariffs.

I also think taxation is getting dangerously high. Government take from the oil and gas industry has continued to increase across the world. When prices are rising - in any industry - this is counter-productive. Higher taxes mean businesses have less money to invest in new production.

And increased investment is not just an optional extra. It is vital. According to the International Energy Agency, the extraordinary figure of more than $22 trillion will be needed between now and 2030 in order to meet future energy demand.

We are all raising our capital expenditure in response. BP, for instance, is going to spend $22 billion this year, an increase of 15% on 2007, to bring on new production, to upgrade our refineries and to invest into alternative forms of energy.
We need to develop access to the new frontiers, whether they be the Arctic, ultra deep-water of the Atlantic, heavy oil, tight gas, advanced conversion or alternative forms of energy.

We need to keep improving oil recovery. The worldwide recovery factor for conventional oil reservoirs is around 35% of oil in place. If, as an industry, we can raise that by just 5%, it would add around 170 billion barrels to world reserves, enough for five years supply.

The third thing we need to do is to create an economy wide carbon price.

There are a number of options for dealing with carbon emissions: energy efficiency both at a business and consumer level, the use of renewables, including wind and solar; the development of biofuels that do not compete with food crops; the use of nuclear; extending the deployment of cleaner coal technology to China and India and beginning to use carbon capture and storage in the major coal consuming nations.

In my view, the best way of creating the conditions for reducing carbon emissions is through a Cap and Trade system. That's the only way we can ensure the cost of carbon is priced into every aspect of our daily life.

A Cap and Trade system is already running with some success in the EU's Emissions Trading System. The price of carbon in the EU is now trading at over 27 euros a tonne for the Kyoto commitment period of 2008-2012.

The question now is: how can this work at a global level? Can we seriously expect around 180 sovereign governments of the world to agree? We've seen how hard it is recently to get all 27 members of the EU to sign up to something. So isn't this a utopian dream?

Well, no . Just because the destination seems far away, it shouldn't stop us from taking small steps right now.
Carbon trading is happening. It may well start with regional blocs in the US, Europe and Asia. But I think the market would soon do its work. A global price for carbon would soon emerge. Indeed, California under the leadership of Governor Schwarzenegger, has already announced its desire to link its forthcoming emissions trading system with the EU's.

But I don't, on this issue, think the market will work on its own. I think there is a case for transition incentives, to bring forward the development and deployment of low carbon technology.

I'm generally opposed to subsidies, for two reasons. First, it is very hard to see why taxpayers should support high cost emission reductions from new technology when lower cost reductions in emissions are offered via a Cap & Trade system. And, second, I don't want BP to be hooked on subsidies. When the subsidies dry up, as they inevitably do, companies often perish with them.

But I do think there is a case for making an exception at the moment. We urgently need new technology and this may initially require a higher carbon price than that provided by a Cap and Trade system. We need to support development, deployment and diffusion of new technologies as they start to compete with fossil fuels.

The purpose of any incentive should be to kick start the introduction of technologies - for example, demonstrating carbon capture and storage. We need more industrial-scale projects and scaling-up of 20-50 times is needed. We have the know-how . But if we are serious about breaking the link between fossil fuels and carbon dioxide emissions, we will need additional fiscal support from policy makers.

This industry is now 150 years old . It has faced periods of turmoil before. And claims of a crisis have always been premature. I believe in the ingenuity of people to solve the problems the world throws in our way.
This industry has, to a large extent, created the world we live in. We are used to living on the frontier and taking on the big challenges. Now demand for oil is greater than we have ever known. And I am confident - and optimistic - that by confronting the challenges together - IOCs, NOCs, independent producers and governments - we can provide the energy the world is going to need to sustain it for the next hundred years.
Comments::1 Trackbacks::0
2012/10/16(火) 07:05
Category: None
http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=2012968&contentId=7031277BP Solar will expand its cell manufacturing capacity in Spain.


Madrid, 22nd March 2007: BP Solar today announced that it has begun constructing a mega cell plant at its European headquarters in Tres Cantos, Madrid. For phase 1 of the Madrid expansion, BP Solar is aiming to expand its annual cell capacity from 55 MW to around 300 MW. This follows the announcement on 21st March of the construction of a similar facility in Bangalore, India.

The new cell lines use state-of-the-art screen printing technology, much of it proprietary to BP Solar. By fully automating wafer handling, the lines will be able to handle the very thinnest of wafers available and ensuring the highest possible quality.


Construction of the new Madrid manufacturing facility is already underway, with the first line expected to be fully operational before the summer. Construction has also begun on lines two and three. In addition to the new manufacturing lines, the Tres Cantos site will be remodelled to include a new photovoltaic (PV) systems prototype area, a visitor training centre and product testing and development facilities.“The announcement of the two mega cell plants cements BP Solar’s commitment to maintain a market leadership position in PV” said Lee Edwards, BP Solar’s CEO. “The new cell technologies we are using, our intellectual property in casting with Mono2 and the contracts we have signed to secure preferential access to metallurgical grade silicon are all important steps towards our goal of offering customers PV-generated electricity on a par with the cost of conventional grid-supplied electricity.”


The Madrid mega cell plant will be one of the largest such facilities in Europe. Since the site was acquired by BP Solar in 2002, a tri-generation power plant has been built providing heat and power to the site. The facility is ISO 9001 and ISO 14001 certified.


BP Solar chose its Tres Cantos facility for one of its mega cell plants due to confidence in the growth projections of the European market. “We already have an established manufacturing presence in Madrid, a skilled and talented workforce, and direct access to some of the fastest growing PV markets in the world,” said Bertrand Boulin, BP Solar’s Vice President of Manufacturing and Supply.


Alfredo Barrios, President of the BP Group in Spain emphasised that, “choosing the Madrid site for one of BP Solar’s mega cell plants is fantastic news that underlines the BP Group’s backing of the development of the Solar Industry in Spain. It is also testament to the excellent work of BP employees and strong linkages fostered with the local authorities, showing the confidence BP has in the future of solar energy in Spain.”


Notes to Editors:BP Solar is a key business within BP Alternative Energy and a global company with over 2200 employees focused on harnessing the sun's energy to produce solar electricity. This includes the design, manufacture and marketing of quality solar electric systems for a wide range of applications in the residential, commercial and industrial sectors. With over 30 years of experience and installations in over 160 countries, BP Solar is one of the world's largest solar companies and has manufacturing facilities in Spain, the U.S., Australia, India and China. BP Solar is part of BP, one of the world's leading energy companies.BP is one of the world’s largest energy companies, with interests in more than 100 countries and over 96,000 employees. BP Alternative Energy, formed in 2005, brings together BP’s interests in zero and low-carbon power generation: BP Solar, the company’s photovoltaic business; wind power generation; hydrogen power - which combines fossil fuel power generation with carbon capture and storage to provide extremely low carbon power; and BP’s natural gas-fired power interests. BP Alternative Energy has an active wind development portfolio in Europe, North America and Asia; the company’s hydrogen business includes two projects in Los Angeles and Peterhead Scotland; BP Solar is a leading global solar company; and BP participates in more than 13,000 MW of gas-fired generation around the world.


www.bpalternativenergy.com
Comments::0 Trackbacks::0
2012/10/14(日) 23:14
BP Holdings
http://www.bpspainholdings.com/

If you’re looking forward to making money online, the real estate sector is what you should be focusing on. This sector has come up as a great money-making option. This is mainly because of the growth that the real estate sector has been experiencing for over the past few years. There has been an appreciable increase in the value of real estate properties, which has enhanced the potential for wealth generation as well as opportunities to make money online.

Like any other online business, the real estate business involves a certain amount of risk. It is important that you know the tricks well so as to achieve success in your online endeavor. The following are some tricks that will make sure you don’t regret your decision to make money through online real estate business.

Create a good website – The very first step is all about creating a well-designed website. You can’t expect buyers and sellers to rush in to your website just like that. There is a lot more that needs to be done than just blogging if you want an impressive flow of traffic to your website. Making money online will require you to design your website as well as add a sea of information and quality content. That’s how you’ll let the prospective buyers and sellers know about your potential and credibility. Website designing is possible without external help if you’re knowledgeable enough. Otherwise, seek professional help.
Provide quality information – Work as much as you can on making your website rich in quality and reliable information. For example, try to include maps and information on hospitals, schools, shopping malls, libraries and places of interest in your website. This will increase your website’s potential to attract a sea of potential customers. It is very important that you put in property information as well. For example, information such as number and size of the rooms as well as the age of the property is of great significance to the client. You can also add information on how people can save money on taxes and home inspections.
Generate a mailing list – It is important that you generate a mailing list. This is an important part of your online real estate business. You can provide people a sea of information on the properties through email. This also brings in a sense of personal attention to the table.
Focus on SEO – An online business owner must use SEO in his/her business website. Textual and visual information alone can’t improve the inflow of traffic to your website unless it is well-optimized for search engines. Proper application of SEO techniques will improve your website’s ranking incredibly. This greatly improves your website’s visibility and causes an eventual increase in the number of visitors.
The aforesaid tips will help you use real estate in a better way to make money online. It is important that you enhance your knowledge and stay updated on the latest developments in the real estate sector. Your website must reflect the latest and reliable information on real estate to be a successful one.
Comments::0 Trackbacks::0
2012/10/11(木) 00:04
BP Holdings
http://www.quora.com/Kevin-Mounts-1/BP-HOLDINGS-BARCELONA-KEVIN-MOUNTS

BP America, Inc. announced today it will donate $1 million to support disaster relief efforts in Louisiana and Mississippi following Hurricane Isaac. The donation will be made to the American Red Cross and The Salvation Army and divided equally between the two hardest-hit states. “This assistance cannot fix all that has been broken by this natural disaster, but we hope it can help some of those in need today and contribute to a sustained recovery effort in the months ahead,” said Crystal E. Ashby, Executive Vice President of Government and Public Affairs for BP America. The storm forced BP to evacuate workers from offshore platforms and drilling rigs in the Gulf of Mexico, as well as from onshore facilities in south Louisiana and Mississippi, where hundreds of BP employees live. Separate from this donation, BP is also providing assistance to our employees and their families in the region.
Comments::1 Trackbacks::0
2012/10/08(月) 00:01
BP Holdings
http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do?categoryId=179&contentId=2000604

Over the last 30 years China has been through dramatic change. At BP we haven’t just watched it happen, we’ve been part of it

What we do
Since we arrived in China in 1973, our development can be followed in three stages. In the beginning, our growth came from chemicals licensing and marketing. During the 1980s this shifted into onshore and offshore exploration. By mid 1990s, we found ourselves in large-scale equity investment and manufacturing. To date we’re one of the largest foreign energy investors in the country with nearly $5 billion of cumulative commercial investment.

BP China’s work here is varied and wide. Its business activities include offshore gas production, chemical joint ventures, aviation fuel supply, LPG marketing, oil product and lubricant retailing and the sales of chemicals technologies.
We were one of the first foreign companies in China to explore for oil and gas offshore. The Yacheng 13-1 gas field was one of China’s largest offshore gas discoveries we made, and it’s currently operated by our business partner CNOOC and supply Hong Kong and Hainan Province.

On land, we are also playing a big role in bringing liquefied natural gas (LNG) to consumers in Guangdong and Fujian provinces. Working with our Chinese partners, we are proud to be the only foreign partner in China’s first LNG terminal in Shenzhen. We’re also making a large-scale investment in chemicals joint ventures, which include the Shanghai Ethylene Cracker complex, Zhuhai PTA plant, Chongqing and Nanjing Acetic Acid plants.

BP is a familiar brand to the Chinese consumer. It has a leading position in the retail market in which we work with PetroChina and Sinopec to build and operate over 800 dual-branded retail stations in Guangdong and Zhejiang Provinces. We’re also the only foreign company participating in the aviation fuels market. BP’s lubricants are marketed throughout China under the premium brand of Castrol.

We’re working with our partners to develop sustainable energy solutions to support the Chinese economic development. The major project we’re involved in is Clean Energy Facing the Future – a 10-year R&D initiative in partnership with Chinese Academy of Science. On Feb 18, 2009, BP and the Chinese Academy of Sciences (CAS) announced the establishment of the Clean Energy Commercialization Centre (CECC) joint venture in Shanghai with the aim to push forward the commercialization of clean energy, especially clean coal technologies in China. We have also created BP-Tsinghua Clean Energy Research and Education Centre as well as BP-Sun Yat-Sen Universtiy Centre for LNG Education, Training and Research.
Comments::0 Trackbacks::0